Utleie av maskiner

Vi ha en stor maskin- og utstyrspark som er tilgjengelig for utleie for entreprenørbransjen. Vi er opptatt av rask service og sørger alltid for at utstyret er i topp stand. Vi leverer også maskiner og utstyr på døra dersom dette er ønskelig. Flere av regionens store entreprenører leier våre maskiner og er faste kunder av oss.

Lossing og lasting av båter

Vi har spesialisert oss på lossing og lasting av båter, og utfører disse tjenestene for en rekke bedrifter på Borg Havn. Våre tjenester innbefatter lossing i bulk, og vi har erfaring med lossing av produkter som soyabønner, granitt stein og av melbåter.

Nedgravde avfallscontainere

Nedgravde avfallscontainere eller UWS (Underground Waste System) er en effektiv måte å forebygge forsøpling og lukt i både byer, parker, borettslag og andre strategiske plasser hvor folk ferdes. Nedgravde avfallscontainere kan brukes til det meste av avfallsfraksjonene som restavfall, plast, papir/papp og glass.
Alle større boligprosjekter har krav om å installere nedsenkbare søppelcontainere. Løsningen er plassbesparende . Det forenkler prosessen med tømming og vedlikehold. Kommunene har kjøpt inn utstyr for å tømme søppelcontainerne, dermed trenger ikke du å tenke på dette.

Hvorfor velge oss?

Når vi graver ned søppelcontaineren er du som kunde trygg på at det kun brukes søppelcontainere av høy kvalitet. Vi leverer søppelcontainere tilpasset ditt behov, og hjelper deg og finne løsningen som passer for området du bor i. Nedgravbare søppelcontainere levert av oss sørger for en enklere og bedre måte å håndtere ditt avfall på. Vi ønsker å gjøre prosessen tryggest mulig for deg og du vil kun trenge å  forholde deg til oss som kontaktperson.
Vi leverer nedgravde avfall- søppelcontainere i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Halden, Østfold, Akershus og står for hele jobben! Dette inkluderer transport, graving og etterarbeid slik at du er fornøyd. Det finnes flere forskjellige løsninger av nedgravbare avfallscontainere, og vi hjelper deg med å finne den containeren som er riktig i forhold til ditt behov.

Pumper til hus og hytter

Montering av pumper og pumpestasjoner til hus og hytter. Service, montering og vedlikehold.

Spør oss om det er noe du lurer på, så hjelper vi deg med å finne rett løsning.

Brøyting og Salting

Vi tilbyr snørydding og salting i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden og Moss.
Roar Steen Edvardsen Entrepenørforrestning AS tar på oss oppdrag for næring, borettslag og sameier. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Ta kontakt med oss for mer informasjon om riving og sanering.

Ønsker du mer informasjon?

Vi står klar til å besvare dine spørsmål!

Bjørn Weberg
986 08 872
bjorn@rsedvardsen.no