Nedgravde avfallscontainere

Nedgravde avfallscontainere eller UWS (Underground Waste System) er en effektiv måte å forebygge forsøpling og lukt i både byer, parker, borettslag og andre strategiske plasser hvor folk ferdes. Nedgravde avfallscontainere kan brukes til det meste av avfallsfraksjonene som restavfall, plast, papir/papp og glass.

Alle større bolig prosjekter har krav om å installere nedsenkbare søppelcontainere. Løsningen er plassbesparende . Det forenkler prosessen med tømming og vedlikehold. Kommunene har kjøpt inn utstyr for å tømme søppelcontainerne, dermed trenger ikke du å tenke på dette.

Hvorfor velge oss?

Når vi graver ned søppelcontaineren er du som kunde trygg på at det kun brukes søppelcontainere av høy kvalitet. Vi leverer søppelcontainere tilpasset ditt behov, og hjelper deg og finne løsningen som passer for området du bor i. Nedgravbare søppelcontainere levert av oss sørger for en enklere og bedre måte å håndtere ditt avfall på. Vi ønsker å gjøre prosessen tryggest mulig for deg og du vil kun trenge å  forholde deg til oss som kontakt person.

Vi leverer nedgravde avfall- søppelcontainere i Fredrikstad, Sarpsborg, Moss, Halden, Østfold, Akershus og står for hele jobben! Dette inkluderer transport, graving og etterarbeid slik at du er fornøyd. Det finnes flere forskjellige løsninger av nedgravbare avfallscontainere, og vi hjelper deg med å finne den containeren som er riktig i forhold til ditt behov.

Ønsker du mer informasjon om nedgravde avfallscontainere?

Vi står klar til å besvare dine spørsmål!

Bjørn Weberg
986 08 872
bjorn@rsedvardsen.no