Utleie av maskiner

Vi ha en stor maskin- og utstyrspark som er tilgjengelig for utleie for entreprenørbransjen. Vi er opptatt av rask service og sørger alltid for at utstyret er i topp stand. Vi leverer også maskiner og utstyr på døra dersom dette er ønskelig. Flere av regionens store entreprenører leier våre maskiner og er faste kunder av oss.

Vi har 1 stk Manitou med manskapskurv og 1 stk Genie dieseldreven sakselift tilgjengelig til utleie.

Dersom du har behov for å leie maskiner og utstyr til din jobb, ta kontakt for tilgjengelighet og pris.

Riving og sanering

Vi har muskler og kompetanse til å påta oss store rive- og saneringsoppdrag, enten det gjelder store bygg, hus, broer, tanker med mer. Vi sørger alltid for at oppdraget blir utført etter forskriftene, og tar hensyn til det ytre miljøet for å unngå at omgivelsene blir unødvendig belastet med støy og støv.

Vår maskinpark er dimensjonert for effektiv utførelse av både små, store og kompliserte rive- og saneringsoppdrag (innvendig og utvendig).

Ta kontakt med oss for mer informasjon om riving og sanering.

Grunnarbeider

Vi påtar oss alle typer grunnarbeider slik som bortkjøring, tomtegraving og tilbygg, VA-anlegg, planering, drenering, grøftegraving, sanering og fjerning av oljetanker. Våre erfarne og dyktige ansatte har alltid fokus på å finne de beste løsningene for kunden, og sammen er vårt hovedmål å sørge for at jobben blir utført som avtalt. Vi har også knyttet oss til gode samarbeidspartnere som vi benytter ved behov.

Kontakt oss i dag for mer informasjon om ulike typer grunnarbeider vi utfører.

Lossing og lasting av båter

Vi har spesialisert oss på lossing og lasting av båter, og utfører disse tjenestene for en rekke bedrifter på Borg Havn. Våre tjenester innbefatter lossing i bulk, og vi har erfaring med lossing av produkter som soyabønner, granitt stein og avmelbåter.

Lurer du på noe angående lossing eller lasting av båter? Kontakt oss i dag for utdypende informasjon om disse tjenestene.

Ta kontakt med oss for ditt neste prosjekt!